MUMC+ Esthetisch Centrum

Tegenwoordig komen steeds meer behandelingen voor eigen rekening van de patiënt. Hieronder valt de zorg omtrent cosmetiek maar ook die van een aantal klachten die als fysiek of psychisch belastend worden ervaren. Om u de complete zorg van academische kwaliteit aan te bieden, kunt u voortaan terecht bij het Maastricht UMC+ Esthetisch Centrum. Het Esthetisch Centrum is onderdeel van het het MUMC+. Het centrum is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen die niet door de zorgverzekeraars vergoed worden.

Onder leiding van de hoogleraren van de dermatologie en plastische chirurgie leveren wij topzorg voor een breed scala aan cosmetische behandelingen. Het Esthetisch Centrum biedt u een goede patiëntvoorlichting, snelle toegangstijden en wetenschappelijk onderbouwde behandelingen op maat. Kortom: zorg die u van een academisch centrum kunt verwachten.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende behandelingen:- Gezichtsverjonging (denk aan rimpels, veranderde gezichtscontouren en volumeverlies)- Spataderen- Overmatig transpireren - Goedaardige huidafwijkingen - Couperose of andere oppervlakkige vaattekeningen 

Klik op de volgende link om naar de website te gaan.

MUMC+ Esthetisch Centrum

Sluit de enquête